דרושים יצירת קשר הזמנה און-ליין קו הבריאות מתכונים מבצעים סניפים אודות
 מרק דלעת ותפוחים

מרק דלעת ותפוחים - מרק צמחוני/ טבעוני ממש טעים , בריא ודל מאוד בקלוריות!

מצרכים:
1/2 קג דלעת או דלורית שלמהׁ( אם משתמשים בדלורית , צריך לחצות אותה ,לנקות מגרעינים ולאפות בתנור ב180 מעלות כחצי שעה עד לריכוך)
2 גזרים חתוכים לקוביות
בצל קצוץ
כרישה חתוכה דק
2 תפוחים ירוקים מקולפים וחתוכים גס
2 כפות שמן זית
ליטר ציר ירקות ( גם מים עובד נהדר)
100 מל שמנת לבישול% 10/ חלב קוקוס/ שמנת סויה 5%
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה:
מחממים מעט את השמן זית בסיר ומטגנים את הבצל , כרישה והגזר כמה דקות עד לשקיפות , מוסיפים את הדלעת , תפוחים והציר. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים כ30 דקות עד שכל הירקות מתרככים.
טוחנים היטב עם בלנדר מוט למרק חלק וקטיפתי ומוסיפים את השמנת . מתקנים תיבול .

מגישים עם קרוטונים.


מרק דלעת ותפוחים - מרק צמחוני/ טבעוני ממש טעים , בריא ודל מאוד בקלוריות!

מצרכים:
1/2 קג דלעת או דלורית שלמהׁ( אם משתמשים בדלורית , צריך לחצות אותה ,לנקות מגרעינים ולאפות בתנור ב180 מעלות כחצי שעה עד לריכוך)
2 גזרים חתוכים לקוביות
בצל קצוץ
כרישה חתוכה דק
2 תפוחים ירוקים מקולפים וחתוכים גס
2 כפות שמן זית
ליטר ציר ירקות ( גם מים עובד נהדר)
100 מל שמנת לבישול% 10/ חלב קוקוס/ שמנת סויה 5%
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה:
מחממים מעט את השמן זית בסיר ומטגנים את הבצל , כרישה והגזר כמה דקות עד לשקיפות , מוסיפים את הדלעת , תפוחים והציר. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים כ30 דקות עד שכל הירקות מתרככים.
טוחנים היטב עם בלנדר מוט למרק חלק וקטיפתי ומוסיפים את השמנת . מתקנים תיבול .

מגישים עם קרוטונים.

Developed by WebEmpire