דרושים יצירת קשר הזמנה און-ליין קו הבריאות מתכונים מבצעים סניפים אודות
 מרק אפונה עם חזה אווז

מרק אפונה עם חזה אווז (4-6 מנות) * בלי האווז - זהו מרק צמחוני/ טבעוני נהדר! פשוט מגישים עם קרוטונים מוקפצים עם פטרוזיליה.

מצרכים:
500 גרם אפונה יבשה( אני אוהבת להשרות כחצי שעה במים קרים- לא חובה)
כוס אפונה קפואה עדינה
בצל בינוני חתוך דק
גזר חתוך דק
2-3 גבעולי סלרי קצוץ דק
3 שיני שום קצוצות
עלה דפנה
כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כמון
1/2 כפית בהרט
1/2 כפית נענע יבשה
להגשה : 200 גרם חזה אווז מעושן חתוך לקוביות קטנות
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
שמן זית

אופן ההכנה:
מחממים בסיר מעט שמן זית ומטגנים מעט את הבצל, גזר, סלרי ושום . ממוסיפים את התבלינים ונותנים להם להיפתח עוד 2 דקות. מוסיפים את האפונה היבשה ומים רותחים( 1-1/12 ליטר) . מביאים את הכל לרתיחה , מנמיכים את האש ומבשלים כ40 דקות עד לריכוך הירקות .(מדי פעם בודקים אם יש מספיק מים, אם לא -מוסיפים. ) טוחנים את המרק עם בלנדר מוט למרקם חלק וקטיפתי. מחזירים לסיר ומוסיפים את האפונה הקפואה, מביאים לרתיחה , מתקנים תיבול במידת הצורך.

להגשה:
מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את קוביות האווז עד להזהבה, מוסיפים את הפטרוזיליה ומקפיצים עוד כחצי דקה.
מוזגים את מרק לצלחת הגשה ומפזרים מעל את הקוביות אווז.

בתאבון!


מרק אפונה עם חזה אווז (4-6 מנות) * בלי האווז - זהו מרק צמחוני/ טבעוני נהדר! פשוט מגישים עם קרוטונים מוקפצים עם פטרוזיליה.

מצרכים:
500 גרם אפונה יבשה( אני אוהבת להשרות כחצי שעה במים קרים- לא חובה)
כוס אפונה קפואה עדינה
בצל בינוני חתוך דק
גזר חתוך דק
2-3 גבעולי סלרי קצוץ דק
3 שיני שום קצוצות
עלה דפנה
כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כמון
1/2 כפית בהרט
1/2 כפית נענע יבשה
להגשה : 200 גרם חזה אווז מעושן חתוך לקוביות קטנות
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
שמן זית

אופן ההכנה:
מחממים בסיר מעט שמן זית ומטגנים מעט את הבצל, גזר, סלרי ושום . ממוסיפים את התבלינים ונותנים להם להיפתח עוד 2 דקות. מוסיפים את האפונה היבשה ומים רותחים( 1-1/12 ליטר) . מביאים את הכל לרתיחה , מנמיכים את האש ומבשלים כ40 דקות עד לריכוך הירקות .(מדי פעם בודקים אם יש מספיק מים, אם לא -מוסיפים. ) טוחנים את המרק עם בלנדר מוט למרקם חלק וקטיפתי. מחזירים לסיר ומוסיפים את האפונה הקפואה, מביאים לרתיחה , מתקנים תיבול במידת הצורך.

להגשה:
מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את קוביות האווז עד להזהבה, מוסיפים את הפטרוזיליה ומקפיצים עוד כחצי דקה.
מוזגים את מרק לצלחת הגשה ומפזרים מעל את הקוביות אווז.

בתאבון!

Developed by WebEmpire