דרושים יצירת קשר הזמנה און-ליין קו הבריאות מתכונים מבצעים סניפים אודות
 רוסט סינטה פשוט להכנה

טעים כמנה עיקרית ועוד יותר טעים כרוסטביף קר!

מצרכים:

נתח שלם של סינטה מנוקה משומן
2 כפות חרדל דיג'ון חלק
2 כפות שמן זית
פלפל שחור גרוס
3 ענפי טימין טרי
3 ענפי רוזמרין
מלח אטלנטי להגשה

אופן ההכנה:
את הנתח משמנים היטב בשמן זית וסוגרים במחבת שחוממה היטב מראש מכל הצדדים עד להשחמה יפה.
מורחים את הנתח בחרדל ומתבלים בפלפל שחור גרוס, ועשבי התיבול.
מחממים תנור ל220 מעלות וצולים את הסינטה 25 דקות .
חשוב מאוד לתת לנתח לנוח לפני ההגשה לפחות 5 דקות.
פורסים , מתבלים במלח גס ומגישים!
ניתן לצנן את הנתח לילה במקרר ולפרוס דק ולהגיש עם לחם שיפון טוב כרובטביף קר.

תהנו!


טעים כמנה עיקרית ועוד יותר טעים כרוסטביף קר!

מצרכים:

נתח שלם של סינטה מנוקה משומן
2 כפות חרדל דיג'ון חלק
2 כפות שמן זית
פלפל שחור גרוס
3 ענפי טימין טרי
3 ענפי רוזמרין
מלח אטלנטי להגשה

אופן ההכנה:
את הנתח משמנים היטב בשמן זית וסוגרים במחבת שחוממה היטב מראש מכל הצדדים עד להשחמה יפה.
מורחים את הנתח בחרדל ומתבלים בפלפל שחור גרוס, ועשבי התיבול.
מחממים תנור ל220 מעלות וצולים את הסינטה 25 דקות .
חשוב מאוד לתת לנתח לנוח לפני ההגשה לפחות 5 דקות.
פורסים , מתבלים במלח גס ומגישים!
ניתן לצנן את הנתח לילה במקרר ולפרוס דק ולהגיש עם לחם שיפון טוב כרובטביף קר.

תהנו!

Developed by WebEmpire