דרושים יצירת קשר הזמנה און-ליין קו הבריאות מתכונים מבצעים סניפים אודות
 פילה אמנון על ניוקי ופסטו

המצרכים הדרושים:
4 פילה אמנון
5 כפות שמן זית
1 כף פלפל שחור גרוס
50 גרם שומשום לבן
50 גרם שומשום שחור

לניוקי:
500 גרם ניוקי
2 ליטר מים
1 כף שמן זית
1 כף מלח ים

לפסטו:
200 גרם עלי בזיליקום
1/2 כוס שמן זית
50 גרם צנוברים
1 כף מיץ לימון
6 שיני שום שלמות
50 גרם גבינת פרמז׳ן טחון
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כף מלח

 



שלבי ההכנה: לערבל את כל מרכיבי הפסטו {מלבד מיכל השמנת) במעבד מזון עד לקבלת פסטו במרקם חלק ואחיד.
לבשל בסיר עם מים רותחים עד שהניוקי צף. להעביר את הניוקי לקערה עם מים וקרח.
לשטוף ולייבש את פילה הדג, לצפות בפלפל ובגרעיני השומשום, לטגן בשמן זית 2 דקות מכל צד.
להרתיח במחבת את הפסטו והשמנת המתוקה, להכניס את הניוקי המסונן, להקפיץ כדקה.וצנוברים קלויים ומעט גבינת פרמז׳ן.

הגשה:
לצקת במרכז הצלחת 4 כפות מהרוטב והניוקי המוכן ולהניח מעל את פילה הדג. לעטר בעגבניות שרי


המצרכים הדרושים:
4 פילה אמנון
5 כפות שמן זית
1 כף פלפל שחור גרוס
50 גרם שומשום לבן
50 גרם שומשום שחור

לניוקי:
500 גרם ניוקי
2 ליטר מים
1 כף שמן זית
1 כף מלח ים

לפסטו:
200 גרם עלי בזיליקום
1/2 כוס שמן זית
50 גרם צנוברים
1 כף מיץ לימון
6 שיני שום שלמות
50 גרם גבינת פרמז׳ן טחון
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כף מלח

 



שלבי ההכנה: לערבל את כל מרכיבי הפסטו {מלבד מיכל השמנת) במעבד מזון עד לקבלת פסטו במרקם חלק ואחיד.
לבשל בסיר עם מים רותחים עד שהניוקי צף. להעביר את הניוקי לקערה עם מים וקרח.
לשטוף ולייבש את פילה הדג, לצפות בפלפל ובגרעיני השומשום, לטגן בשמן זית 2 דקות מכל צד.
להרתיח במחבת את הפסטו והשמנת המתוקה, להכניס את הניוקי המסונן, להקפיץ כדקה.וצנוברים קלויים ומעט גבינת פרמז׳ן.

הגשה:
לצקת במרכז הצלחת 4 כפות מהרוטב והניוקי המוכן ולהניח מעל את פילה הדג. לעטר בעגבניות שרי

Developed by WebEmpire