דרושים יצירת קשר הזמנה און-ליין קו הבריאות מתכונים מבצעים סניפים אודות
 פילה סלמון בציפוי אגוזים וגבינה מוגש על סלט שורשים

המצרכים הדרושים:
1 פילה סלמון טרי מחולק למנות
200 גרם אגוזי קשיו
4 כפות פירורי מצה או קמח מצה
1/2 כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה
100 גרם גבינת גאודה
50 גרם גבינה עובש כחול
2 ביצים
3 כפות שמן זית
1 כוס יין לבן

לסלט שורשים:
1 לפת קלופה
2 גזרים קלופים
1 קישוא
2 חבילות פטריות אנוקי
100 גרם גבינת עובש כחול


לרוטב:
1 תפוז סחוט
1 כף דבש
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס שמן קנולה
מלח ופלפל

 

שלבי ההכנה: מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות) ומרפדים תבנית בנייר אפייה. במעבד מזון קוצצים כדקה פירורי מצה, אגוזי קשיו, פטרוזיליה וגבינות.
מעבירים לקערה ומערבבים עם 2 ביצים. חותכים את הלפת, הגזרים והקישוא למקלות דקים וארוכים, במעבד מזון מערבבים את כל החומרים לרוטב ומתבלים במלח ופלפל.
שמים בקערה את כל הירקות, יוצקים את הרוטב, מערבבים ומפוררים מעל את הגבינה הכחולה. מתבלים את פני הדג במלח ופלפל ומניחים בתבנית כשהעור כלפי מטה.
מניחים על פני הסלמון את התערובת הגבינות ומהדקים. אופים כ־15 דקות או עד שהדג יציב למגע. מוסיפים את היין הלבן לבסיס התבנית ואופים 3 דקות נוספות.

הגשה: מניחים את הסלמון החם על צלחת הגשה לצד הסלט, יוצקים מעט מנוזלי היין שבתבנית ומגישים.


המצרכים הדרושים:
1 פילה סלמון טרי מחולק למנות
200 גרם אגוזי קשיו
4 כפות פירורי מצה או קמח מצה
1/2 כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה
100 גרם גבינת גאודה
50 גרם גבינה עובש כחול
2 ביצים
3 כפות שמן זית
1 כוס יין לבן

לסלט שורשים:
1 לפת קלופה
2 גזרים קלופים
1 קישוא
2 חבילות פטריות אנוקי
100 גרם גבינת עובש כחול


לרוטב:
1 תפוז סחוט
1 כף דבש
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס שמן קנולה
מלח ופלפל

 

שלבי ההכנה: מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות) ומרפדים תבנית בנייר אפייה. במעבד מזון קוצצים כדקה פירורי מצה, אגוזי קשיו, פטרוזיליה וגבינות.
מעבירים לקערה ומערבבים עם 2 ביצים. חותכים את הלפת, הגזרים והקישוא למקלות דקים וארוכים, במעבד מזון מערבבים את כל החומרים לרוטב ומתבלים במלח ופלפל.
שמים בקערה את כל הירקות, יוצקים את הרוטב, מערבבים ומפוררים מעל את הגבינה הכחולה. מתבלים את פני הדג במלח ופלפל ומניחים בתבנית כשהעור כלפי מטה.
מניחים על פני הסלמון את התערובת הגבינות ומהדקים. אופים כ־15 דקות או עד שהדג יציב למגע. מוסיפים את היין הלבן לבסיס התבנית ואופים 3 דקות נוספות.

הגשה: מניחים את הסלמון החם על צלחת הגשה לצד הסלט, יוצקים מעט מנוזלי היין שבתבנית ומגישים.

Developed by WebEmpire