דרושים יצירת קשר הזמנה און-ליין קו הבריאות מתכונים מבצעים סניפים אודות
 פילה מוסר צרוב על מצע בטטות

המצרכים הדרושים:
4 פילה מוסר נקי

לרוטב רטטוי:

1/4 כוס שמן זית
4 שיני שום כתושות
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל צהוב, חתוך לקוביות קטנות
1 חציל קטן, חתוך לקוביות קטנות ומומלחות
1 קישוא, חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל אדום חריף, חתוך לקוביות קטנות
100 גרם עגבניות מרוסקות

למצע בטטות:
3 בטטות חתוכות למשולשים
(12 משולשים מכל בטטה)
4 כפות שמן זית
3 ענפי רוזמרין טריים
מלח ופלפל

 

שלבי ההכנה: בסיר בינוני מחממים 4 כפות שמן זית ומטגנים את השום והפלפל החריף כדקה, עד הזהבה.
ממשיכים על להבה גבוהה ומוסיפים 2 כפות שמן זית, חצילים, קישואים, והפלפלים ומטגנים כ־4 דקות או עד שהירקות מתרככים מעט.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כחצי שעה או עד שהרוטב מסמיך מעט.
מתבלים במלח ופלפל.
מחממים תנור ל־200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. מסדרים את הבטטות בתבנית, מברישים בשמן ומתבלים במלח ופלפל.
מפזרים את עלי הרוזמרין ואופים כ־15 דקות או עד שהבטטות רכות.
במחבת גדולה מחממים שמן זית, מתבלים את פילה הדג במלח ופלפל ומניחים במחבת כשהעור פונה אל השמן.
צולים 3-2 דקות מכל צד ומעבירים לנייר סופג. כשהתנור כבוי מעבירים את הדגים לתנור מעל הבטטות עד להגשה.

הגשה: מסדרים על הצלחת מעט מהבטטות, מעל את פילה הדג ויוצקים מעל רוטב רטטוי חם. מגישים מייד.


המצרכים הדרושים:
4 פילה מוסר נקי

לרוטב רטטוי:

1/4 כוס שמן זית
4 שיני שום כתושות
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל צהוב, חתוך לקוביות קטנות
1 חציל קטן, חתוך לקוביות קטנות ומומלחות
1 קישוא, חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל אדום חריף, חתוך לקוביות קטנות
100 גרם עגבניות מרוסקות

למצע בטטות:
3 בטטות חתוכות למשולשים
(12 משולשים מכל בטטה)
4 כפות שמן זית
3 ענפי רוזמרין טריים
מלח ופלפל

 

שלבי ההכנה: בסיר בינוני מחממים 4 כפות שמן זית ומטגנים את השום והפלפל החריף כדקה, עד הזהבה.
ממשיכים על להבה גבוהה ומוסיפים 2 כפות שמן זית, חצילים, קישואים, והפלפלים ומטגנים כ־4 דקות או עד שהירקות מתרככים מעט.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כחצי שעה או עד שהרוטב מסמיך מעט.
מתבלים במלח ופלפל.
מחממים תנור ל־200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. מסדרים את הבטטות בתבנית, מברישים בשמן ומתבלים במלח ופלפל.
מפזרים את עלי הרוזמרין ואופים כ־15 דקות או עד שהבטטות רכות.
במחבת גדולה מחממים שמן זית, מתבלים את פילה הדג במלח ופלפל ומניחים במחבת כשהעור פונה אל השמן.
צולים 3-2 דקות מכל צד ומעבירים לנייר סופג. כשהתנור כבוי מעבירים את הדגים לתנור מעל הבטטות עד להגשה.

הגשה: מסדרים על הצלחת מעט מהבטטות, מעל את פילה הדג ויוצקים מעל רוטב רטטוי חם. מגישים מייד.

Developed by WebEmpire