דרושים יצירת קשר הזמנה און-ליין קו הבריאות מתכונים מבצעים סניפים אודות
 חריימה

המצרכים הדרושים:
1 כוס חומוס מבושל
8 כפות שמן תירס
5 כפות פפריקה גרוסה בשמן
2 כפות מלח ים אטלנטי
1 כף שטה גרוס
3 כפות קמח
1 כף כמון טחון
2 פלפלים ירוקים חריפים קצוצים גס
2 גזרים פרוסים לטבעות
1 כף כורכום
1.5 כוס מים
2 כפות לימון
2 פלפלים אדומים קצוצים גס

 

שלבי ההכנה:
מקמחים את פרוסות הדג, מטגנים במעט שמן עד לצריבה, מסננים ומניחים בצד. בשאר השמן מטגנים את הירקות.
מוסיפים את התבלינים ואת המים ולאחר מכן את הדגים. מבשלים כ־20 דקות, ולבסוף מוסיפים את החומוס המבושל.
מעטרים בכוסברה קצוצה.


המצרכים הדרושים:
1 כוס חומוס מבושל
8 כפות שמן תירס
5 כפות פפריקה גרוסה בשמן
2 כפות מלח ים אטלנטי
1 כף שטה גרוס
3 כפות קמח
1 כף כמון טחון
2 פלפלים ירוקים חריפים קצוצים גס
2 גזרים פרוסים לטבעות
1 כף כורכום
1.5 כוס מים
2 כפות לימון
2 פלפלים אדומים קצוצים גס

 

שלבי ההכנה:
מקמחים את פרוסות הדג, מטגנים במעט שמן עד לצריבה, מסננים ומניחים בצד. בשאר השמן מטגנים את הירקות.
מוסיפים את התבלינים ואת המים ולאחר מכן את הדגים. מבשלים כ־20 דקות, ולבסוף מוסיפים את החומוס המבושל.
מעטרים בכוסברה קצוצה.

Developed by WebEmpire